Szarvas-Gyereknap

View Calendar
2021-05-30 07:00 - 16:00

2021.05.30

Indulás:

Vámospércs MOL Kút: 06:00

Debrecen SportDirect: 06:45

Program:

09:30-kor érkezés Szarvasra a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkba. Az Anna-ligeti Tanösvény mentén, mintegy 1450 méteres szakaszon, 8 madárvolier, 4 ragadozóház, egy lekerített vizes élőhely, egy népszerű, külön átjárható mókusház és több nagy kifutó ad otthont az állatoknak. Az egyik legnépszerűbb hely a mókusház, ahol nagyon közelről figyelhetjük meg az eszeveszett gyorsan mozgó, mulatságos kis jószágokat. Láthatunk, amúgy rejtett életmódot folytató állatokat is, mint pl. a nyestkutya, a borz vagy a nyuszt. A viszonylag gyakran látható állatokat, a rókát, vaddisznót, szarvast, őzet is egészen közelről leshetjük meg. A park legnagyobb attrakcióját az európai bölények jelentik, melyek a régió letűnt élővilágát idézik, hiszen ma már sehol sem élnek hazánkban vadon ezek a békésnek tűnő, busafejű kérődzők.

Gyermeknapon élményprogramok, állatismertetők, látványetetések, állatsimogató, póni lovaglás, szabadtéri népi játékok és sok más meglepetés várja az idelátogatókat. 

Az állatpark meglátogatása után lehetőség nyílik a belváros felfedezésére.

Szarvas központjában számos érdekes látnivaló kap helyet, melyet odalátogatáskor érdemes mind végigjárni. Ezt kísérő segítségével, vagy önállóan is megtehetik. Ajánlott látnivalók: Víziszínház; Csáky-kastély és Anna-ligeti tanösvény, Evangólikus Ótemplom, Erzsébet-liget, Bolza-kastély.

Hazaindulás: 16:00

Ár: Felnőtteknek 5500Ft/fő; Gyermekeknek 3500Ft/fő

Belépőjegy árak:

Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark:

Felnőtt: 1.500 Ft
Gyermek/Diák/Nyugdíjas: 1.000Ft

Fizetőeszköz: HUF

Jelentkezés: Facebook oldalunkon üzenetben, vagy a 0620/4227979-es telefonszámon

Utazási szabályzat, ÁSZF: https://jentravel.hu/wp-content/uploads/Files/aszf.pdf

Képek:

 

Térkép: