Dínópark & Kassa

View Calendar
2022-10-01 07:00 - 16:00

2022.10.01

Indulás:

Vámospércs MOL Kút: 06:00

Debrecen SportDirect: 06:30

Program:

09:30-kor érkezés a Kassa mellett található DínóParkba, ahol a délelőtt folyamán lehetőség nyílik önállóan végigjárni a kassai állatkertet és DínóParkot, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt. A Kassai Állatkert Dínóparkja egy festői völgyben, magas fák között kapott helyet és a látogatók számára több tucat statikus és "hangzó" dinoszaurusz-robotmodellt kínál életnagyságban. Az ősköri állatok modelljeit érdekes díszlet is övezi, amely a több, mint 65 millió évvel ezelőtti környezetükre emlékeztet. Közvetlenül a Dínópark bejárata mögött egy csorda sztegoszaurus indul éppen vadászni, a túlsó végen pedig épp egy Tyrranoszaurus rex vár a zsákmányára.

A park végigjárása után 13:00-kor indulunk Kassa belvárosába, ahol a délutáni órákban Kassa nevezetességeit lehet megtekinteni, melyhez térképet biztosítunk.

A belvárosi séta kapcsán érdemes megtekinteni a Főtér közepén elterülő, mindenhonnan látható Szent Erzsébet-székesegyház impozáns, gótikus épületét. Tőle északra az Orbán-tornyot, és a zenélő szökőkút túloldalán az Állami Színház monumentális tömbjét. A dómtól délre a bájos Szent Mihály-kápolnát és a mellette található kis parkot. Kassa központjában egy hatalmas bevásárlóközpont is található, ahol szintén kellemesen el lehet tölteni a délutáni órákat vásárlással, étkezéssel.

Hazaindulás: 16:00

Ár: 7.500 Ft

Belépőjegy árak:

Kassai Dínópark:

Felnőtt: 8€
Diák / Nyugdíjas: 5€

Fizetőeszköz: EURO

Jelentkezés: Facebook oldalunkon üzenetben, vagy a 0620/4227979-es telefonszámon

Autóbuszunk: Mercedes Sprinter 19 férőhelyes kisbusz

Utazási szabályzat, ÁSZF: https://jentravel.hu/wp-content/uploads/Files/aszf.pdf

Képek: